Nieuws


Activiteiten in en rond Den Brommert

Hoewel onze oudheidskamer Den Brommert nu leeg is en de restauratie van dat Rijksmonument en de nieuwbouw van de expositieruimte daarachter veel aandacht vraagt, blijven we natuurlijk werken aan ons doel om de Ambachtse historie dicht(er) bij het publiek te brengen.

Zo waren we weer een stuwende kracht achter de Zomerfair, die dit jaar nog mooier en spectaculairder was dan in voorgaande jaren.


foto: Marjet Korpershoek


Restauratie Den Brommert: draagt u een steentje bij?

Het spreekt waarschijnlijk voor zich: de aankoop en restauratie van Rijksmonument Den Brommert kost ons veel geld, net als de sloop en nieuwbouw van de expositieruimte achter het pand. Gelukkig zijn er veel mensen en organisaties die bijdragen aan de financiering ervan.

Omdat alle kleine beetjes helpen, houden we een Legosteentjesactie. Iedereen kan symbolisch een steentje bijdragen door voor € 2,50 een (lego)steentje te kopen. Meer steentjes mag natuurlijk ook. Doet u mee? Maak dan het door u gewenste bedrag over op NL54 RABO 0336 2953 67 onder vermelding van “bouwsteentjes”.

We geven u graag een certificaat met daarop de vermelding van uw gift. Wenst u zo'n afschrift, vergeet dan niet uw postadres te vermelden bij de overschrijving.


De tussenstand op 1 januari 2019:  € 3901,50! Namens iedereen die (de historie van) Hendrik-Ido-Ambacht een warm hart toedraagt: dankuwel!

 


naar nieuwsarchief

Webdesign: Avant.nl