Expositie


Den Brommert is geopend! 

U kunt nu het fraai gerestaureerde pand zelf komen bekijken. Daarin komen de meubels en voorwerpen uit de Spoorcollectie goed tot hun recht.

Bovendien is er de tentoonstelling '1777 Den Brommert' te zien. Er is te lezen wanneer het gebouw dat nu Den Brommert heet ontstaan is, waar het allemaal voor gebruikt is, wat er zoal aan verbouwd is. Want deze verbouwing in 2020 staat niet op zichzelf.

Verder kunt u een kijkje nemen in de archiefafdeling. Als vanouds kunt u iedere dinsdag van 9.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 16.00 uur hier weer terecht voor uw vragen, onderzoek of het zoeken van foto's in de beeldbank.

Nieuw is dat u door de winkeldeur aan de Dorpsstraat naar binnen gaat, ook als u naar boven naar het archief gaat. Als u de tentoonstellingen komt bezoeken, gaat u ook door deze winkeldeur (met het leuke belletje) naar binnen.  

Neem rustig de tijd voor een bezoek aan de winkel waar onze periodieken van de laatste jaren, de boeken die Arie Verhoeven door de jaren geschreven heeft, de tentoonstellingsbrochure over Den Brommert en allerlei leuke en lekkere kadootjes te koop zijn. 
Zie voor foto's onder de knop 'Den Brommert'.

Gelukkig hebben we nu weer een verenigingsgebouw tot onze beschikking waar we elkaar  regelmatig kunnen ontmoeten. We zien u graag!Webdesign: Avant.nl